MENU
Головна » 2019 » Грудень » 05

  День Збройних сил України - це свято, коли в серцях у кожного громадянина поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих українців, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.
  Педагог-організатор Бущак О.В., учитель фізичної культури Денисенкова В.Г., класні керівники 6-8 класів: Стрюк З.О., Компан О.І., Бущак О.В., Левченко А.І., Калініна О.М. організували та провели надзвичайно цікаве військово-спортивне свято «Майбутній воїн».
Кожен клас підготував тематичний флешмоб, власний девіз, емблему команди.   Хлопці взяли участь у найрізноманітніших конкурсах, де продемонстрували свої справжні чоловічі таланти.
 На захід було запрошено солдатів сухопутних військ України, вони оцінили команди за їх вправність та звитягу.
... Читати далі »

Просмотров: 319 | Добавил: school2018nvk2018 | Дата: 05.12.2019 | Комментарии (0)

  Маленькі козачата Вугледарського НВК влаштували справжні чоловічі змагання до Дня Зройних сил України , продемонструвавши свою витривалість, мужність, силу та міць перед справжніми захисниками України, воїнами сухопутних військ.
Виноситься подяка класним керівникам 4-А та 4-Б класів: Тищенко В.М та Манько Л.І. за організацію та проведення свята!
Щур Володимире Михайловичу, дякуємо за активну участь у підготовці розважально- ігрової частини заходу.

ДИВИТИСЬ ФОТО

Просмотров: 226 | Добавил: school2018nvk2018 | Дата: 05.12.2019 | Комментарии (0)

  У 2020 році державну підсумкову атестацію у формі ЗНО проходитимуть випускники старшої школи, а також учні та студенти професійно-технічних і вищих закладів освіти, які цього року здобувають повну загальну середню освіту. Також зовнішнє оцінювання можуть складати випускники минулих років, які планують вступати на навчання до закладів вищої освіти.
   Випускники шкіл 2020 року складають ДПА у формі ЗНО з трьох навчальних предметів:
- українська мова і література (частина тесту з української мови);
- математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття) – за вибором випускника;
- навчальний предмет за вибором випускника (математика, історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, французька мови).

... Читати далі »

Просмотров: 256 | Добавил: school2018nvk2018 | Дата: 05.12.2019 | Комментарии (0)