MENU
Головна » 2019 » Грудень » 5 » ВІЙСЬКОВО-СПОРТИВНЕ СВЯТО «МАЙБУТНІЙ ВОЇН»
21:02
ВІЙСЬКОВО-СПОРТИВНЕ СВЯТО «МАЙБУТНІЙ ВОЇН»

  День Збройних сил України - це свято, коли в серцях у кожного громадянина поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих українців, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.
  Педагог-організатор Бущак О.В., учитель фізичної культури Денисенкова В.Г., класні керівники 6-8 класів: Стрюк З.О., Компан О.І., Бущак О.В., Левченко А.І., Калініна О.М. організували та провели надзвичайно цікаве військово-спортивне свято «Майбутній воїн».
Кожен клас підготував тематичний флешмоб, власний девіз, емблему команди.   Хлопці взяли участь у найрізноманітніших конкурсах, де продемонстрували свої справжні чоловічі таланти.
 На захід було запрошено солдатів сухопутних військ України, вони оцінили команди за їх вправність та звитягу.
 Діти молодшої школи подарували захисникам сувеніри-обереги, виготовлені власноруч. На в знак пошани воїнам – захисникам було презентовано духмяний коровай.
 Зі словами вдячності до адміністрації школи, учителів та дітей звернувся лейтенант Коряк Станіслав Павлович. Військовослужбовець подякував за гостинність та щиросердність.
Дякуємо всім організаторам свята!

ДИВИТИСЬ ФОТО

Переглядів: 319 | Додав: school2018nvk2018 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar