2021-2022 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Напередодні Дня козацтва, Дня захисників і захисниць України у Вугледарському НВК відбулась онлайн-презентація роїв куреня імені Олекси Тихого у рамках шкільного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

2020-2021 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

«Національне виховання – майбутнє держави»

Рої «Соколята», «Варта», «Славні соколи» Вугледарського НВК Всеукраїнської дитячо-юнацької військово- патріотичної гри «Сокіл» («Джура») здобули перемогу в обласному конкурсу відеороликів-візитівок з національного виховання «Національне виховання – майбутнє держави» в номінації «Найкращий відеоролик загальноосвітнього навчального закладу».

Онлайн-презентація роїв

Напередодні Дня козацтва і Дня захисника України у Вугледарському НВК відбулась онлайн-презентація роїв у рамках шкільного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Джурівці демонстрували навички зі стройової підготовки (впоряду) – проходження рою урочистим кроком з виконанням маршової патріотичної пісні у трьох вікових категоріях – молодша, середня та старша ланки.

МОЛОДША ЛАНКА

СЕРЕДНЯ ЛАНКА

СТАРША ланка

Відун (шкільний етап)

Минулого тижня у Вугледарському НВК відбувся конкурс «Відун» у рамках шкільного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), у якому учасники демонстрували свої знання з історії України. Журі перевірило роботи – і маємо такі результати: Серед учнів середньої ланки ІІІ місце зайняв рій «Побратими», ІІ місце – рій «Січовики», І місце – рій «Гайдамаки». Серед учнів старших класів перемогу здобув рій «Славні соколи». Вітаємо переможців і бажаємо удачі в наступних конкурсах!

Дивитись фото

Акція "Голуб миру"

Рій  «Соколята» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") долучився до акції «Голуб миру». Хлопці та дівчата виготовили чудових паперових голубів із побажанням миру, злагоди, щастя та подарували їх військовим і жителям міста Вугледара.

Дивитись фото

Висадка дерев

Рої «Соколята» та «Варта» взяли участь у висадці дерев. Про користь такої справи годі й говорити. Одне дерево за рік зазвичай виробляє 100-200 кг кисню. Цього достатньо для дихання людини впродовж цілого року. Також всього лише одне дерево здатне поглинути за рік стільки вуглекислого газу, скільки виробляє автомобіль за час пробігу у 30-40 тис. км. Саме тому за життя таки варто посадити, як мінімум, одне дерево!

Дивитись фото

Рій «ВАРТА» Вугледарського НВК «Політехнічний ліцей» посів ПЕРШЕ місце!

З 21 вересня по 14 жовтня 2020 року проводився онлайн-конкурс «Ватра! Слава героям!», присвячений Дню захисника України та Дню козацтва. Серед представлених 116 робіт з різних міст та ОТГ Донецької області рій «ВАРТА» Вугледарського НВК «Політехнічний ліцей» посів ПЕРШЕ місце! Джурівці – Мирошниченко Артур, В’юнковський Владислав, Гармаш Аліна, Рубцова Кіра, Бриков Олексій, Цалковський Даніїл, Вовк Анна, Красовський Олександр – підкорили своєю харизмою, артистизмом, майстерністю, творчим запалом.

Особлива подяка Бущак Оксані Вікторівні, педагогу-організатору, творчому  натхненнику й режисеру, Гордієнко Тетяні Анатоліївні, заступнику директора з ВР, Соколовській Юлії Василівні, Якушевій Юлії Ігорівні ,заступникам директора з НВР, батькам В’юнковській Жанні Володимирівні та В’юнковському Віктору Леонідовичу за підготовку команди до онлайн-конкурсу.

Пишаємося нашими переможцями, які вкотре довели, що вони – найкращі! Бажаємо сил, натхнення, удачі у досягненні нових вершин!

Рій "Славні соколи" Вугледарського НВК "Політехнічний ліцей-загальноосвітня школа І-ІІ ступенів"

вітає з ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

вітає з ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Рої Вугледарського НВК «Соколята», «Варта» і «Славні соколи» вітають військовослужбовців зі святом сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати опорою для своєї країни, рідних і близьких - Днем Збройних сил України.

Вугледарський НВК і курінь імені Олекси Тихого вітає усіх із Днем Соборності України!

Український народ 22 січня щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята. Щиро бажаємо всім міцного здоров'я, достатку й злагоди в родинах, сил та натхнення, миру, успіхів!

2019-2020 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Звіт про добре діло "Добро завжди з нами" рою "Соколята"

КОЖЕН ДЕНЬ, КОЖЕН ЧАС ПАМ'ЯТАЙТЕ…

15 лютого українці відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

З  метою вшанування подвигу військовослужбовців, з нагоди  31-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, команда учнів  10-А класу «СЛАВНІ СОКОЛИ»(учасники національно-патріотичної гри «Джура») та Шевченко Тетяна Олександрівна—класний керівник старшокласників, підготували цікавий відеоролик-спомин «Час і досі не загоїв рани, цей одвічний біль Афганістану…»

МУЗЕЙНИЙ УРОК ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

УЧАСНИКИ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «ДЖУРА», КОМАНДА УЧНІВ 8-А КЛ. «ВАТРА», КОМАНДА УЧНІВ 10-А КЛ. «СЛАВНІ СОКОЛИ» ТА УЧНІ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ ВІДВІДАЛИ ВУГЛЕДАРСЬКИЙ МУЗЕЙ «АФГАНСЬКОЇ СЛАВИ».
 Висловлюємо подяку ГЕРАЩЕНКУ ВОЛОДИМИРУ ЛЕОНІДОВИЧУ та СЛОБОДАНЮКУ ГЕННАДІЮ ГРИГОРОВИЧУ за проведену екскурсію. Дякуємо людям, які зберігають пам'ять про ту війну, про трагічну сторінку в історії.

Урок-реквієм «Ціна чужої війни!»

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31 річниця виведення військ з Афганістану. Не залишились осторонь цієї події й учні Вугледарського НВК.
 18 лютого у школі відбувся виховний захід «Ціна чужої війни!», який підготувала і провела Челнокова Л.М. разом із учнями 9-А класу. Ведучі розпочали урок-реквієм з питання про війну. Дев’ятикласники розповіли учням 8-11-х класів про причини тих страшних військових дій у чужій країні, про тривогу та трагедію сімей воїнів. Діти читали вірші, присвячені воїнам – інтернаціоналістам та їхнім матерям. На заході прозвучали пісні, які вразили всіх до глибини душі. Присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.
 Наприкінці заходу команди-часники національно-патріотичної гри «ДЖУРА»: «СЛАВНІ СОКОЛИ»(10-Акл), «ВАРТА»(9-А клас) поклали квіти до меморіальної дошки на стіні школи, яка присвячена воїну-афганцю Кушніру Сергію Івановичу.

Рій "Варта" Вугледарського НВК "Політехнічний ліцей-загальноосвітня школа І-ІІ ступенів"  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-пвтріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

ВІТАЄ З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

НОВОРІЧНИЙ ПОДАРУНОК

Учасники команд національно-патріотичної гри «ДЖУРА», напередодні Нового року, вручили захисникам України новорічні прикраси для ялинки, які протягом тижня виготовляли класні керівники, батьки, учні 1-11 класів разом із джурами.
Діти щиросердно привітали військовослужбовців з прийдешніми святами.

ВИСТАВКА "ОБЕРІГ ДЛЯ СОЛДАТА"

ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ