MENU
Головна » 2016 » Лютий » 22

    Їх назвали Небесною сотнею, українців, які загинули у Київі на майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Вони гинули за честь, за волю, за право бути свободними…За цю самопожертву українці їх назвали Небесною Сотнею. Аби захищали країну від лиха, пильнували й оберегали її з небес.

    У п’ятницю та суботу, 19-20 лютого 2016 року, Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. З цієї нагоди у нашому навчальному закладі було проведено ряд  заходів, з метою гідно вшанувати загиблих Героїв, пригадати  борців ... Читати далі »

Просмотров: 487 | Добавил: ugl-uvk | Дата: 22.02.2016

 

   27 років тому відгриміла афганська війна. 15 лютого 2016 року гуртківці Вугледарського історико-краєзнавчого музею підготували і провели захід, присвячений пам'яті тих наших співвітчизників, хто в ті страшні дні виявився на афганській землі, на долю яких випали важкі випробування.

   Учасники познайомили школярів з подіями афганської війни, допомогли осмислити події цієї війни з загальнолюдської точки зору. Гуртківці підтвердили, що ратну славу і гарячу вдячність зас ... Читати далі »

Просмотров: 415 | Добавил: ugl-uvk | Дата: 22.02.2016