MENU
Головна » 2016 » Лютий » 22 » Подвиг героїв Небесної Сотні
22:05
Подвиг героїв Небесної Сотні

    Їх назвали Небесною сотнею, українців, які загинули у Київі на майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Вони гинули за честь, за волю, за право бути свободними…За цю самопожертву українці їх назвали Небесною Сотнею. Аби захищали країну від лиха, пильнували й оберегали її з небес.

    У п’ятницю та суботу, 19-20 лютого 2016 року, Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. З цієї нагоди у нашому навчальному закладі було проведено ряд  заходів, з метою гідно вшанувати загиблих Героїв, пригадати  борців за волю України.

    Так, для учнів початкової школи були проведені виховні години «Подвиг героїв Небесної Сотні» Бібліотекар НВК Тризна Т.І. провела для учні в5-х – 6-х класів бібліотечний урок « Небесна Сотня. Історія безстрашних». Учні мали можливість ознайомитися з оновленою фотовиставкою «Герої не  вмирають». Учні 7-х – 9-х класів відвідали шкільний історико-краєзнавчий музей. Там для них був підготовлений музейний урок «Революція Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». Учні 10-х – 11-х класів провели засідання круглого столу «Чому мирна акція громадянського супротиву перетворилася на силові протистояння активістів Євромайдану?»

    Глибоко патріотичними були  заходи, проведені у нашій  школі. Це ще раз підтвердило, що не міліє криниця патріотизму у наших школярів, вони гідні продовжувачі слави, подвигу і гідності всіх українців, хто боронив і боронить нашу Незалежність.

Переглядів: 487 | Додав: ugl-uvk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0