Головна » 2019 » Грудень » 7 » МАЙБУТНІЙ ЗАХИСНИК УКРАЇНИ
МАЙБУТНІЙ ЗАХИСНИК УКРАЇНИ

З нагоди Дня Збройних Сил України, з метою виховання в учнів почуття патріотизму у Вугледарському НВК відбувся патріотичний захід «МАЙБУТНІ ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ!
  Три команди учнів 9-11 класів продемонстрували свої сили в традиційних козацьких випробуваннях: спортивних естафетах, силових конкурсах, показали вміння зі стройової підготовки, перетягування линви.
 Учасники змагань показали справжні чоловічі якості – спритність, витривалість, силу та наполегливість. Переможцями конкурсів стала команда 10-А класу . Вітаємо переможців! Хлопці та дівчата довели, що вони справжні майбутні захисники Вітчизни.
  Протягом свята лунали чудові пісні, які виконали талановиті діти нашої школи: Король Анна, Драчук Наталя, Мирошниченко Артур, Слюсар Єгор, Шлянін Андрій.
  Директор школи привітала присутніх на святі воїнів-солдатів. Петрова Ганна Олегівна звернулася до захисників зі словами великої шани та подяки, побажала хлопцям мирного неба та довгоочікуваного повернення до своїх домівок. Гостям подарували сувеніри-обереги, які виготовили учні 1-11 класів. Військовослужбовцям вручили традиційний український коровай.
  Дякуємо класним керівникам 9-11 класів: Івановій Т.О., Шевченко Т.О., Говоровій С.В. за організацію команд учнів!
  Висловлюємо подяку шкільній медичній сестрі Міськів О.В.,учителю фізичної культури Щуру Володимиру Михайловичу, шкільному педагогу організатору Бущак О.В. за активну участь у проведенні заходу!

ДИВИТИСЬ ФОТО

Переглядів: 250 | Додав: school2018nvk2018 | Рейтинг: 0.0/0