MENU
Головна » 2019 » Грудень » 12 » МАЙБУТНІ ЛІДЕРИ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ВУГЛЕДАРСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ
21:26
МАЙБУТНІ ЛІДЕРИ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ВУГЛЕДАРСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ

  Сьогодні представники учнівського самоврядування нашої школи, у рамках Всеукраїнського тижня права, відвідали Вугледарську міську раду. Діти зустрілися з міським головою, поставили йому низку нагальних питань, які стосувалися розвитку Вугледарського НВК.
Учні привітали Андрія Юрійовича з минулим святом -- Днем Збройних сил України й поздоровили з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Актив Вугледарського НВК презентував міському голові «НОВОРІЧНИЙ КАЛЕНДАР», який містить цікаву різнотематичну інформацію, світлини нашого насиченого шкільного життя.
  Головна посадова особа територіальної громади – міський голова Сілич А.Ю. відповів на всі питання, які йому поставили діти та організував для учнівської молоді екскурсію Вугледарською міською радою. Майбутніх лідерів нашого міста ознайомили з функціями та повноваженнями органу місцевого самоврядування, з роботою виконавчих органів та посадовців.
  Адміністрація, педагогічний колектив, учні Вугледарського НВК висловлюють найтепліші слова подяки міському голові Сіличу Андрію Юрійовичу!
Його підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем нашої школи і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Разом з подякою висловлюємо надію, що це лише початок нашої співпраці, і в майбутньому Андрій Юрійович ще не раз допоможе нам у вирішенні невідкладних проблем школи.
Бажаємо міському голові і його команді здоров’я,злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін за натхненну і самовіддану працю, за непохитну віру у майбутнє нашого міста. Хай Господь Бог сторицею віддячить за таку підтримку, розуміння, і за частку душі, подаровану нам.

ДИВИТИСЬ ФОТО

Переглядів: 299 | Додав: school2018nvk2018 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar