Головна » 2016 » Лютий » 26 » ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ЗАХОДІВ, ПРИСВЯЧЕНИХ ДНЮ ПОЧАТКУ КРИМСЬКОГО СПРОТИВУ
ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ЗАХОДІВ, ПРИСВЯЧЕНИХ ДНЮ ПОЧАТКУ КРИМСЬКОГО СПРОТИВУ

У післявоєнній Європі це, напевно, єдиний випадок, коли в мирний час одна держава окупувала і анексувала частину території іншої незалежної держави. Це сталося наприкінці лютого 2014 року. Росія встановила свій контроль над територією Криму. З метою висвітлення розвитку політичної та соціокультурної ситуації в Криму, спонукання зростаючої особистості до активної протидії українофобству, аморальності, сепаратизму, формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави та нації у Вугледарському навчально-виховному комплексі були проведені заходи щодо Дня початку кримського спротиву.

Учні 10-11 класів брали участь в усному журналі «Сторінки неоголошеної війни», під час якого засобами комп’ютерної презентації, відеофрагментів було представлено хроніку спротиву окупації. Для учнів 5-9 класів проводились виховні години «Кримський спротив 2014 - 2016», «Боротьба продовжується», «Спогади свідків-кримчан», «Хроніка спротиву: люди і справи», де класними керівниками розкривалися заходи спротиву окупаційній владі Криму.

Вихованці переглядали фотографії, відеофрагменти, працювали із словничком термінів, пов’язаних з відповідними подіями, учням було запропоновано «відкритий мікрофон». Класоводи початкових класів для молодших школярів провели інформаційні бесіди, присвячені кримському спротиву.

Переглядів: 513 | Додав: svetlana000soldatova | Рейтинг: 0.0/0