Головна » 2019 » Грудень » 12 » Агенція розвитку Вугледара ПРОТИДІЯ ЦЬКУВАННЮ
Агенція розвитку Вугледара ПРОТИДІЯ ЦЬКУВАННЮ

Насильство у школі – буденна реальність для багатьох людей в усьому світі. Переслідування, знущання, погрози онлайн, образи – все це негативно впливає на школяра та його успіхи в навчанні.
  У школі вирішальна роль у боротьбі з булінгом належить учителям. Проте впоратися з цією проблемою вони можуть тільки за підтримки керівництва школи, батьків, представників місцевих органів влади та громадських організацій.
  Попередження булінгу в освітніх закладах дуже важливий процес. Саме тому учні нашої школи (6-11 класи) зустрілися з представниками «Агенціїї розвитку Вугледара», які запропонували дітям документальний фільм «Стоп булінг». Юні глядачі побачили приклади жорсткої поведінки. Головний герой фільму не вирішив свою проблему самостійно, не звернувся за допомогою до родини, класного керівника. Випадково батьки жертви дізналася про знущання над їхнім сином. Дорослі звернулися зі скаргою до директора школи, адже керівництво навчального закладу несе особисту відповідальність за створення безпечного і комфортного середовища для кожної дитини.

У разі виявлення ознак булінгу, не залишайте цю ситуацію без уваги!
Звертайтеся за допомогою!
  Цькування та фізичний тиск на дітей неприпустимі!

ДИВИТИСЬ ФОТО

Переглядів: 278 | Додав: school2018nvk2018 | Рейтинг: 0.0/0