MENU
Головна » 2021 » Вересень » 21

   Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, день відмови від насильства і припинення вогню в усіх куточках Землі. До відзначення цієї події щороку долучаються учнівський та педагогічний колективи Вугледарського НВК. Учні 1-4 класів взяли активну участь у конкурсі малюнків на асфальті «Діти України за мир на Землі». Здобувачами освіти 1-11 класів у фойє школи було оформлено творчу вітрину « Сорочка миру». В класних колективах 5-11 класів було проведено єдиний урок Миру «Ми за мирне небо України!».

    У сучасному світі мир – це найбільша цінність та мрія.

    Бажаємо Всім мирного неба, злагоди в родинах і надії в серці!

... Читати далі »

Просмотров: 121 | Добавил: school2018nvk2018 | Дата: 21.09.2021 | Комментарии (0)

     Здобувачі освіти  Вугледарського НВК потребують розширення, поглиблення та систематизації знань про різноманітні  професії. Тому наша школа  тісно співпрацює із закладами професійної та вищої освіти.
  Сьогодні нашу школу відвідали представники Бердянського державного педагогічного університету, які розповіли учням 10 і 11 класів про цікаве життя університету та роботу різних факультетів закладу.
      Беручи до уваги те, що вибір професії дуже важливий крок і потребує великої розсудливості, сподіваємося, що надана  інформація послугує правильному вибору майбутніх абітурієнтів.

... Читати далі »

Просмотров: 105 | Добавил: school2018nvk2018 | Дата: 21.09.2021 | Комментарии (0)