MENU
Головна » 2021 » Лютий » 20

Як із моря не висушить воду,

Не злічити джерел і струмків,

Рідна мова у серці народу

Буде жити навіки-віків!

   21 лютого всі народи Землі відзначають Міжнародний день рідної мови. За недовгий час свого існування воно вже стало традиційним, адже це один з тих днів, коли кожен має змогу відчути себе частиною свого великого народу.

   Із нагоди святкування у Вугледарському НВК були проведені різноманітні та цікаві заходи. Учні 3-4 класів змагалися у вікторині «Знавці рідної мови». Бібліотекар школи Тризна Т.І. підготувала тематичну викладку «Різноголосся України». Також у бібліотеці відбулись літературні читання «Мелодійна мова, промениста», де виступили учні 5-7 класів. До Дня рідної мови та ... Читати далі »

Просмотров: 145 | Добавил: school2018nvk2018 | Дата: 20.02.2021 | Комментарии (0)

День пам’яті Героїв Небесної Сотні

Всім серцем вірили вони у кращу долю,

За неї ж й на Майдані полягли.

За українців і за їхню волю,

Своє життя, не завагавшись, віддали!

  20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні. Із цієї нагоди у Вугледарському НВК Тризна Т.І., бібліотекар школи, підготувала тематичну викладку «Небесна Сотня у вирій полетіла…», учні 3-7 класів взяли участь у виставці малюнків та плакатів «Діти України за мир!», для 3-4 класів пройшла єдина виховна година «Чисті душі, що злетіли в небо», яку підготували Кір’якова Т.П., класовод 3-б класу, та Балабко В.В., класовод 3-А класу. Класні керівники 5-9 класів підготували для учнів урок-реквієм ... Читати далі »

Просмотров: 153 | Добавил: school2018nvk2018 | Дата: 20.02.2021 | Комментарии (0)