Головна » 2020 » Жовтень » 16

З 21 вересня по 14 жовтня 2020 року проводився онлайн-конкурс «Ватра! Слава героям!», присвячений Дню захисника України та Дню козацтва. Серед представлених 116 робіт з різних міст та ОТГ Донецької області рій «ВАРТА» Вугледарського НВК «Політехнічний ліцей» посів ПЕРШЕ місце! Джурівці – Мирошниченко Артур, В’юнковський Владислав, Гармаш Аліна, Рубцова Кіра, Бриков Олексій, Цалковський Даніїл, Вовк Анна, Красовський Олександр – підкорили своєю харизмою, артистизмом, майстерністю, творчим запалом.

... Читати далі »

Просмотров: 183 | Добавил: school2018nvk2018 | Дата: 16.10.2020 | Комментарии (0)

Вугледарський НВК щиро вітає всіх з Днем захисника України та українського козацтва і Покрови Пресвятої Богородиці!

Це свято увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

Бажаємо кожному дому, родині добра, злагоди, захисту Пресвятої Діви Марії і Господнього благословення у кожній добрій справі.

Просмотров: 157 | Добавил: school2018nvk2018 | Дата: 16.10.2020 | Комментарии (0)