Головна » 2017 » Жовтень » 28 » Відзначення 73-ї річниці вигнання нацистів з України
Відзначення 73-ї річниці вигнання нацистів з України

З метою належного відзначення мужності та героїзму переможців нацизму у Другій світовій війні, видатного внеску Українського народу у перемогу Антигітлерівської коаліції, вшанування пам’яті жертв Другої світової війни, виховання у молоді почуття патріотизму, національної гідності, готовності до захисту своєї держави, шанобливого ставлення до старшого покоління 26 та 27 жовтня у Вугледарському НВК було організовано проведення виховних заходів до 73-ї річниці вигнання нацистських загарбників з України. Були проведені бесіди, лекції з історії Другої світової війни, тематичні екскурсії до шкільного історико-краєзнавчого музею, перегляди документальних фільмів тощо. У шкільній бібліотеці була підготовлена книжково-ілюстративна виставка «Збережемо пам'ять про подвиг». А в фойє школи оформлено інформаційний стенд «День визволення України».

ДИВИТИСЬ ФОТО-ЗВІТ

73 роки відділяє нас від тих днів, коли Україна була звільнена від нацистів. Та скільки б не пройшло років , ми завжди будемо звертатися до тих історичних подій, берегти пам'ять про героїчний подвиг українського народу.

Переглядів: 456 | Додав: ugl-uvk | Рейтинг: 5.0/1