MENU
Головна » 2020 » Лютий » 18 » Урок-реквієм «Ціна чужої війни!»
21:07
Урок-реквієм «Ціна чужої війни!»


Сльоза зорі стоїть над обеліском,
Сховавши клопоти людські і сни,
Сьогодні ми поклонимося низько
Усім, хто не прийшов з війни.

 15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31 річниця виведення військ з Афганістану. Не залишились осторонь цієї події й учні Вугледарського НВК.
 18 лютого у школі відбувся виховний захід «Ціна чужої війни!», який підготувала і провела Челнокова Л.М. разом із учнями 9-А класу. Ведучі розпочали урок-реквієм з питання про війну. Дев’ятикласники розповіли учням 8-11-х класів про причини тих страшних військових дій у чужій країні, про тривогу та трагедію сімей воїнів. Діти читали вірші, присвячені воїнам – інтернаціоналістам та їхнім матерям. На заході прозвучали пісні, які вразили всіх до глибини душі. Присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.
 Наприкінці заходу команди-часники національно-патріотичної гри «ДЖУРА»: «СЛАВНІ СОКОЛИ»(10-Акл), «ВАРТА»(9-А клас) поклали квіти до меморіальної дошки на стіні школи, яка присвячена воїну-афганцю Кушніру Сергію Івановичу.
  Висловлюємо подяку за участь у заході учням 9-А класу:Сілакову А., Чавусовій М., Дорофеєву А., Тимошенко А.,Кравченко В., Туркіній М. та учням 11-А класу: Король А., Шевцову М.

ДИВИТИСЬ ФОТО

Переглядів: 238 | Додав: school2018nvk2018 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar