MENU
Головна » 2020 » Лютий » 19 » УРОК-МУЖНОСТІ ТА ПАТРІОТИЗМУ «АФГАНІСТАН».
21:24
УРОК-МУЖНОСТІ ТА ПАТРІОТИЗМУ «АФГАНІСТАН».

  У Вугледарському НВК вшанували учасників бойових дій на території інших держав.
  Класні керівники 4-А та 4-Б кл.: Тіщенко В.М., Манько Л.І. провели урок-мужності та патріотизму «Афганістан», запросивши на захід учасників бойових дій в Афганістані й на Кубі, воїнів-інтернаціоналістів: Геращенка В.Л. та Слободанюка Г.Г.
  На уроці йшлося про військові будні афганців, в яких було все: і кров, і сльози, і справжня солдатська дружба, і товариська підтримка. Молоді юнаки вірили, що несуть визволення приниженим та поневоленим, що йдуть не вбивати, а захищати нове життя.
Молоде покоління має знати про страшні події тієї війни й пам’ятати, що серед нас живуть люди, які в 18-20 років стали свідками й учасниками воєнних дій в Афганістані.
  Нікого не залишили байдужими вірші, які читали діти 4-их класів. На очах гостей бриніли сльози, мужні воїни згадали воєнні дні, своїх побратимів, довгі дні розлуки з рідними.
  Шановні воїни-інтернаціоналісти!
  Бажаємо Вам міцної віри, здоров'я й неймовірної сили духу, яка допомагає Вам бути не просто чоловіками, а справжніми героями!
Висловлюємо подяку вчителям молодшої школи: Тіщенко В.М., Манько Л.І. та учням 4-их класів за чудовий патріотичний захід.

ДИВИТИСЬ ФОТО

Переглядів: 218 | Додав: school2018nvk2018 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar