Головна » 2016 » Квітень » 27 » Свято "ЗНАЙ НАШИХ - 2016"
Свято "ЗНАЙ НАШИХ - 2016"

27 квітня  на сцені  урочистої  зали  Вугледарського навчально-виховного комплексу «Політехнічний ліцей – загальноосвітня школа I-II  ступенів “ відбулося головне шкільне свято року «Знай наших -2016». Щороку  цей своєрідний шкільний «Оскар» знаходить переможців  у 5-ти номінаціях : «Майстри знань», «Майстри творчості», «Майстри самоврядування», «Майстри фізичної культури» та «Майстер – клас».

З великої сцени ведучі проголошували досягнення номінантів впродовж навчального року,а потім лунали овації на честь переможців, які отримували почесні грамоти та подарунки. Окремо відзначили переможців серед  5-7  та 8-11 кл. Грамоти та подяки були вручені  старостам та класним керівникам  класів – переможців  - 7А та 10А кл. А відео презентації  підбили своєрідні підсумки роботи всіх класів впродовж  поточного навчального року.

Переглядів: 478 | Додав: ugl-uvk | Теги: СВЯТО ЗНАЙ НАШИХ, знай наших, Вугледарський НВК | Рейтинг: 0.0/0