MENU
Головна » 2017 » Жовтень » 13 » Святкування у Вугледарському НВК
09:36
Святкування у Вугледарському НВК

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва, День Захисника України, День Української Повстанської Армії.

У нашій школі вже стало традицією щорічно святкувати це свято ,бо ми також часточка нашої країни, і наше завдання - відроджувати й примножувати наші традиції. От і цей рік не став виключенням. Ряд заходів до Дня Захисника України було проведено в нашому навчальному закладі 13 жовтня. Учні 10-го класу оформили цікаву тематичну виставку «Україна – козацька мати». Учні 1-х – 4-х класів взяли участь у конкурсі малюнків «Українські захисники». Крім того молодші школярі взяли участь в акції «Подарунок захиснику Вітчизни». Вони виготовили власноруч обереги, різноманітні поробки, вітальні листівки для українських воїнів, захисників цілісної територіальності України.Через волонтерські організації ці подарунки будуть передані солдатам.

ДИВИТИСЬ ФОТО-ЗВІТ

У цей день класні керівники провели у своїх колективах різноманітні виховні заходи, які були спрямовані на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, поваги до українських захисників різних часів.

Учні 3-х – 4-х класів стали учасниками спортивно-розважального свята «Козацькі розваги». Цікаво й радісно було спостерігати за маленькими козачатами, які брали участь у різноманітних цікавих конкурсах.

І закінчився День Захисника України конкурсно-розважальною програмою для старшокласників «Нащадки славних козаків». Юнаки 10-х – 11-х класів взяли участь у цікавих змаганнях на швидкість, силу, витримку, знання козацьких традиційГоловним суддєю змагань був Вугледарський міський голова, полковник Національної Гвардії України,  який завітав на свято.

Переглядів: 472 | Додав: ugl-uvk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0