Головна » 2017 » Листопад » 24 » Революція гідності, охрещена кровю
Революція гідності, охрещена кровю

Патріотизм – це одна із ланок людського характеру. Він, подібно до любові, керує людською свідомістю, заставляючи робити великі і малі вчинки в ім’я своєї Батьківщини.

ДИВИТИСЬ ФОТО-ЗВІТ

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання національно-патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідними громадянами України 21 листопада 2017 року в Вугледарському навчально –виховному комплексі було проведено літературно-музичну композицію «Революція гідності, охрещена кровю».

Під час заходу учні мали змогу більш детальніше дізнатися про початок Революції та її героїв, події тих «чорних» днів листопада 2013 р. – лютого 2014р.

В ході заходу учням було продемонстровано компютерні презентації, відеоролики, фотографії – всі вони містили в собі розповідь про ті страшні часи Майдану.

Шквал емоцій викликала театралізована постановка. Учні відтворили та прожили історію звичайної родини – щойно одружених молодят. Хлопець та дівчина любили свою Батьківщину та щиро співпереживали за неї. Чоловік пішов на Майдан і загинув там заради святої мети, а вдома залишилася молодиця – вдовиця.

Справжні мітингарі, гасла, постріли гвинтівок, крики людей – все це відчули на собі присутні в залі. Жодний з запрошених учнів та вчителів не лишився байдужим. Кожен розумів, що загинули молоді, енергійні, не байдужі до власної держави люди.

Ми не маємо права забути, що Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну, і ми в неоплатному боргу перед ними. Вони загинули, щоб ми жили.

Всі учасники навчально – виховного процесу торкнулися памяті, яка залишиться у серці поколінь.

Переглядів: 398 | Додав: ugl-uvk | Рейтинг: 5.0/1