MENU
Головна » 2017 » Грудень » 1 » Правда про СНІД. Збережи своє життя
15:07
Правда про СНІД. Збережи своє життя

Проблема ВІЛ/СНІДу є, на жаль, актуальною та гострою для нашого суспільства. Темпи зростання кількості ВІЛ-інфікованих вражають, адже кожні 12 секунд одна людина інфікується, а кожні 16 секунд одна людина помирає…

Тому, з метою інформування учнів про можливі шляхи передачі ВІЛ інфекції та засоби захисту, вивчення та розуміння проблеми ВІЛ/СНІДу, розкриття питань толерантності по відношенню до ВІЛ-інфікованих у Вугледарському НВК «Політехнічний ліцей – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» пройшов круглий стіл «Правда про СНІД. Збережи своє життя» за участь учнів 9-11 класів та психологічної служби школи-комплексу.

Було багато запитань, багато відповідей, дискусій, але загалом з цього напливу інформації учасники винесли для себе найбільш важливе: накопичили систему нових знань, визначили правила безпечної поведінки, підвищили рівень усвідомленості ситуації з поширенням ВІЛ в Україні та в нашому місті, зрозуміли, що здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах найкращі методи профілактики СНІДу.

Переглядів: 432 | Додав: ugl-uvk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0