MENU
Головна » 2020 » Лютий » 22 » МАЛЕНЬКІ ЗНАВЦІ РІДНОЇ МОВИ!
14:43
МАЛЕНЬКІ ЗНАВЦІ РІДНОЇ МОВИ!

 Кожного року наш навчальний заклад святкує День рідної мови. Ми намагаємось залучити до відзначення цієї знаменної дати всіх дітей та вчителів. Ранок 21 листопада у Вугледарському НВК розпочався для учнів 1-4 класів з нетипового заняття. Директор школи Петрова Ганна Олегівна привітала школярів та педагогів зі святом. Опісля промови діти долучились до написання диктанту з нагоди Дня рідної мови.
 Учні 2-4 класів писали про шахтарів, людей, які своє важкою та невтомною працею видобувають чорне золото для всієї України. Діти писала про своїх батьків, мешканців нашого шахтарського містечка…
 Текст диктанту адміністрація школи обрала не просто для того, щоб діти прослухали й записали гарний український текст, а й дізналися більше про престижну професію справжніх чоловіків, яка має продовжуватися із покоління в покоління на території України й нашого міста Вугледара.
 Дітки 1-А класу займалися списуванням, адже вони ще маленькі для текстів під диктовку.
 Після відповідальної письмової роботи відбулося нагородження активних, обдарованих, талановитих діток молодшої школи. Були відзначені учні, які отримали грамоти та сертифікати. Наші школярі взяли участь у різноманітних Всеукраїнських конкурсах: «Я—людина!», «Українське народознавство», «Я—козацького роду!»; Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика.
 МИ ВІТАЄМО ВСІХ ЗІ СВЯТОМ!
 Пильнуймо мову, шануймо тих, хто плекає зерна любові до рідної мови.

ДИВИТИСЬ ФОТО

Переглядів: 231 | Додав: school2018nvk2018 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar