MENU
Головна » 2015 » Грудень » 7 » «Козацькому роду – нема переводу»
09:49
«Козацькому роду – нема переводу»

     Прихід зими веде за собою череду різноманітних свят. Так, шостого грудня відзначається День Збройних сил України. Тому напередодні цієї дати у Вугледарському НВК відбулося військово-спортивне свято – конкурс «Козацькому роду – нема переводу», метою якого було сприяння патріотичного виховання молоді у відповідності до історичних традицій українського війська.

Конкурс проходив у два етапи: 03 грудня – шкільний (серед учнів 9-11 класів), 04 грудня – міський (серед переможців кожної зі шкіл).

Кращі юнаки міста зібрались у Вугледарському НВК аби перевірити себе у спритності, кмітливості, рішучості, витривалості.

Головними суддями, так званою «козацькою старшиною», стали міський голова Сілич А.Ю., начальник міського відділу освіти Войцеховський В.В., головний спеціаліст міського відділу освіти Мисник С.В.

Конкурсна програма складалася з різноманітних та цікавих завдань – випробувань: стройова підготовка, спорядження магазину патронами, одягання протигазу та ЗЗК, розбирання та складання АК та безліч інших.

Підтримати бойовий дух, надати конкурсантам натхнення і сил допомагали не тільки оплески вболівальників, а й чудові українські пісні та інсценування у виконанні молодших школярів.

Свято проходило у теплій, приємній атмосфері.

Команди отримали Грамоти і солодкі призи – пироги.

Усі присутні наочно пересвідчилися що сучасні юнаки – славні нащадки козацького роду, сильні, відважні сини України, які знають і шанують історію свого народу, які спроможні з гідністю стати на захист своєї держави.

 

Заступник директора з ВР Якушева Ю.І.

Переглядів: 464 | Додав: ugl-uvk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0