MENU
Головна » 2015 » Грудень » 1 » Його ім’я – підступний СНІД
21:05
Його ім’я – підступний СНІД

     

 1 грудня 2015 року спеціалісти психологічної служби Вугледарського навчально-виховного комплексу «Політехнічний ліцей – загальноосвітян школа І-ІІ ступенів» провели захід серед учнів 8-11 класів  на тему

«Його ім’я – підступний СНІД».

           Соціальний педагог Корчагіна Г.О. та практичний психолог Гуржій О.О. вели розмову з дітьми про історію виникнення захворювання, способи передачі ВІЛ, як себе уберегти від ВІЛ/СНІДу, розглядали різні ситуації із життя людей з точки зору збереження здоров'я, міфи про дане захворювання.

    Діти активно приймали участь при обговоренні, ставили запитання, проявляли власну креативність. Всі учні та вчителі прикріпили червоні стрічки в знак підтримки та толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих людей. 

     

 

 

 

 

 

 

   

 

   

     Заходи проведено з метою усвідомлення небезпеки, яку несе СНІД, і для того, щоб зробити все можливе аби уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної хвороби, бо СНІД може увійти практично в кожен дім і в кожну сім'ю. І всім треба пам'ятати, що єдина людина, хто може нас врятувати від СНІДу, – це ми самі.

 

Психологічна служба Вугледарського НВК

Переглядів: 532 | Додав: ugl-uvk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0