MENU
Головна » 2017 » Листопад » 26 » Геноцид проти українського народу
17:08
Геноцид проти українського народу

«Минуле стукає в наші серця»

Кожен народ має свої традиції, історію, пам’ять. Минуло багато років від часу тієї страшної трагедії Голодомору 1932-1933 років. Ця тема не може бути байдужою для кожного з нас.

Кажуть, що час лікує душевні рани. Але рану в серці України, пов’язану з Голодомором 1932-1933 років, загоїти неможливо. Вона завжди нагадуватиме про те, як у людей відбирали хліб, забирали все, чим можна було підтримувати життя.

У зв’язку з Днем пам’яті жертв Голодомору та з метою гідного вшанування пам’яті жертв геноциду українського народу у Вугледарському навчально-виховному комплексі 24 листопада 2017 року для учнів 9 – 11 класів була проведена година – реквієм «Минуле стукає в наші серця».

Щемний спомин про гірке минуле українського народу - у словах старшокласників, комп'ютерній презентації "Геноцид проти українського народу", відеоролику "Голодомор. Україна пам'ятає", пісні О.Білозір "Свіча".

ДИВИТИСЬ ФОТО-ЗВІТ

В уяві кожного постали жахливі картини знущання над українцями: опухлі і змучені від голоду діти, зневірені та знедолені дорослі, люди похилого віку.

Від озвучених та проілюстрованих фактів у багатьох школярів на очах з’являлися сльози.

Захід був спрямований на донесення до школярів масштабів жорстокості, з якою винищували український народ, виховання особистої стурбованості кожного за події тих років.

Переглядів: 442 | Додав: ugl-uvk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0