MENU
Головна » 2016 » Січень » 18 » До уваги вчителів початкових класів, які викладають предмет «Природознавство», та вчителів природничих предметів.
22:42
До уваги вчителів початкових класів, які викладають предмет «Природознавство», та вчителів природничих предметів.

До уваги вчителів початкових класів, які викладають предмет «Природознавство», та вчителів природничих предметів (фізики, хімії, біології, астрономії, географії)!

kolosok

Оргкомітет конкурсу «КОЛОСОК» організовує І Всеукраїнський інтернет-конкурс «Учитель року –  2016» з метою пошуку та підтримки ініціативних і талановитих педагогів, які володіють предметом та бажають вдосконалюватися у методиках формування в учнів уявлення про сучасну наукову картину світу. 
Конкурс проводиться за сприяння Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України та Інституту обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України.
Участь у конкурсі добровільна. Конкурс проводиться анонімно, а його результати оприлюднюються лише за згоди учасників.
Реєстрація учасників – на сайті http://kolosok.org.ua/ у рубриці «Учитель року – 2016». Тут можна детальніше ознайомитися з положенням про конкурс, умовами участі та нагородженням переможців.

Завантажити лист

З повагою Наталія Гордуз та Людмила Гайналій, обласні координатори конкурсу «Колосок». Інформацію підготовлено за дорученням Дарії Біди, голови оргкомітету конкурсу «Колосок».

Переглядів: 378 | Додав: ugl-uvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0