MENU
Головна » 2017 » Грудень » 7 » День Збройних Сил України
10:55
День Збройних Сил України

День Збройних Сил України

День Збройних Сил України був встановлений постановою Верховної Ради України в 1993 році. Цей день святкується щороку 6 грудня — в день прийняття в 1991 році Закону України “Про Збройні сили України”.

Напередодні відзначення знаменної дати, з метою посилення військово-патріотичного виховання учнівської молоді у  Вугледарському НВК пройшов цикл заходів:

1. Тематичні уроки з предмету   «Захист Вітчизни» для учніва 10 -11 класів;

2. Виховні години «Збройні Сили України на сучасному етапі» для учнів 1-11 класів.

6 грудня відбулися  військово-спортивні змагання шкільного етапу  Всеукраїнської патріотичної гри "Сокіл"  ("Джура").

День Збройних Сил України - свято сміливих, сильних, спритних, витривалих та мужніх захисників незалежності нашої України. Саме такимим і зростають наші хлопці і дівчата, адже багато з них мріють служити в українському війську чи працювати в правоохоронних органах нашої держави. Звичайно, що шлях до спритності і витривалості пролягає через спортивну діяльність. Тому  цього дня відбулися саме  спортивні змагання між учянми  11-10 класів, де хлопці та дівчата нашої  школи  показали свою готовність до служіння Батьківщині. Різноманітні естафети з військової, строєвої підготовки, правильне користування та володіння зброєю, надання першої медичної допомоги пораненим, військові знання - все це мали можливість спостерігати і чути всі присутні.

ДИВИТИСЬ ФОТО-ЗВІТ

На свято до школи завітав Вугледарський міський голова Сілич Андрій Юрійович та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Бочков Андрій Валентинович.

Полковник Національної Гвардії України Сілич Андрій Юрійович привітав усіх хлопців та дівчат зі святом та наголосив на тому, що у будівництві Української держави Збройним Силам належить особлива роль.

Підсумком спортивних змагань стало вітальне слово директора школи Пінчук Н.А., саме вона нагородила  учнів 10- 11х класів   за участь у заході та проявлені ними мужність, відвагу.

 Завершив свято урочистий гімн України.

Переглядів: 477 | Додав: ugl-uvk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0