Головна » 2017 » Листопад » 22 » 100-річчя подій Української революції 1917 – 1921 років.
100-річчя подій Української революції 1917 – 1921 років.

З нагоди відзначення 100-річчя подій Української революції 1917 – 1921 років у Вугледарському НВК протягом вересня-листопада 2017 року проводились заходи, присвячені цій важливій історичній даті.

У класних колективах початкової ланки проводились тематичні бесіди,  інформаційні хвилини.  Для унів 5 – 8-х були проведені виховні години «Вірні сини і дочки українського народу», «Одна Вкраїна-мати! За неї жити і страждати». Учні 10 – 11 кл. під керівництвом учителя історії підготували історичний урок-дослідження «100 років боротьби. Українська революція 1917 – 1921 р. Це нашої історії рядки».

20 листопада учні 9 – 10 кл. взяли участь у засіданні круглого столу «УНР – новий етап у державотворчому процесі України». Учнні 11-го класу оформили інформаційний стенд, присвячений подіям та постатям Української революції.

На заходах були розглянуті питання, що стосувалися ролі та місця революції 1917-1921 років у процесі боротьби українського народу за незалежність, а головне – необхідності виховання підростаючого покоління на прикладах минулого Українського народу.

ДИВИТИСЬ ФОТО-ЗВІТ

Переглядів: 385 | Додав: ugl-uvk | Рейтинг: 5.0/1